Семінар – практикум для вихователів ГПД шкіл громади.

Допомогти дитині реалізувати свій пізнавальний, творчий потенціал, навчитися з користю використовувати свій вільний час – є важливими задачами закладів освіти, що ефективно розв’язуються за допомогою групи подовженого дня. Вихователі ГПД щодня працюють із учнями в позаурочний час. Крокуючи у ногу із часом, цікавляться реформуванням Нової української школи.

Так 8 лютого 2019 року, вихователі ГПД шкіл нашої громади зустрілися разом у Семенівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 на семінарі-практикумі, який був присвячений темі«Група подовженого дня – модель організації позаурочної діяльності молодших школярів».

У роботі семінару взяли участь вихователі груп подовженого дня всіх навчальних закладів громади.

/Files/photogallery/_DSC0164.JPG


Присутні мали змогу стати учасниками гри – подорожі по «Країні добра», у рамках якої вихователі Курпас Наталія Євгеніївна та Полещук Світлана Володимирівна ознайомили дітлахів з різноманіттям зимуючих птахів нашої місцевості, розвивали гуманне ставлення до птахів, виховували у школярів бажання допомагати птахам узимку.

/Files/photogallery/_DSC0176.JPG

/Files/photogallery/_DSC0186.JPG

Учасники семінару взяли участь у занятті з елементами тренінгу « 6 цеглинок», який провів методист методичного кабінету дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Похилець Олександр Ігорович.

Даний захід сприяв обміну думками, досвідом між вихователями груп подовженого дня, вільному спілкуванню у невимушеній атмосфері. На завершення семінару учасники поділилися враженнями та висловили подяку організаторам семінару.

/Files/photogallery/_DSC0235.JPG

/Files/photogallery/_DSC0204.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.