Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу - захисту науково - дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України

Невід’ємною складовою роботи з обдарованою молоддю є пошук та підтримка талановитих дітей. Саме участь у Малій академії наук є тим стартовим майданчиком, який дає школярам перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень. Участь у наукових змаганнях робить нашу молодь відкритою до нових знань, грамотною, компетентною, творчою, дає поштовх до самовдосконалення та майбутньої успішної професійної діяльності.

29 січня 2019 року у Семенівці відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. На І етап конкурсу-захисту було представлено наукові роботи юних дослідників із міських та сільського закладів середньої освіти у відділеннях: «Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства», «Історії», «Екології та аграрних наук», «Хімії та біології».

Переможцями міського етапу конкурсу стали такі учні та їх роботи і наукові дослідження: Доля Дарина - «Семен Дівович. Від козака із Семенівки Стародубського полку до представника нової української еліти доби

Розумовського та автора ідеї окремішності гетьманщини в полемічній поемі «Разговор Великороссии с Малороссией», Дацюк Катерина - «Художники Семенівщини» , (учні Семенівської гімназії №2), Найдьонова Тетяна - : «Нелегальний продаж диких птахів в Україні. Аналіз інтернет – джерел», Хулап Соломія - «До оцінки інвазійного потенціалу Злинки канадської (Conyza canadensis; Asteraceae)», Курпас Віктор -«Розмірно – вагові ознаки коропових (Cyprinidae)як відображення екологічних умов річки Десенка», Миркула Аліна – «Антропологічні та етнографічні дослідження М. М. Миклухо – Маклая на о. Нова Гвінея за період 1871 – 1872 р. р.» (учні Семенівського ЗСО І – ІІІ ст. №1), Євмененко Ганна - «Особливості харчування жителів села Погорільці на Семенівщині» (учениця Погорільського ЗСО І – ІІІ ст. ).

Журі міського конкурсу-захисту, до складу якого входили начальник відділу освіти О.В. Кресс, методисти методичного кабінету дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, досвідчені вчителі, відзначили актуальність й науковість учнівських робіт, а також належний рівень розкриття тем дослідження.

Бажаємо всім переможцям успіхів у ІІ (обласному) етапі конкурсу, який відбудеться у лютому 2019 року.

/Files/images/DSC_3696.JPG

/Files/images/DSC_3692.JPG

/Files/images/DSC_3698.jpg

/Files/images/DSC_3700.JPG

/Files/images/DSC_3701.JPG

/Files/images/DSC_3707.JPG

/Files/images/DSC_3704.JPG

/Files/images/DSC_3705.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.