Участь гімназисток у Чемпіонаті України з волейболу!

Уже другий рік поспіль завдяки майстерності, командній згуртованості та прагненню до перемоги, а також професіоналізму тренерів-наставників команда учениць Семенівської гімназії №2 захищає честь Чернігівської області на Чемпіонаті України з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти (Шкільна волейбольна ліга України).

Цьогоріч фінальні змагання 3-го етапу чемпіонату України з волейболу проходили з 15 по 19 червня 2018 року в місті Івано-Франківськ. У них взяли участь 18 команд з різних областей України. Чернігівщину представляла команда Семенівської гімназії №2 – переможниця 2-го етапу (чемпіон Чернігівської області ).

Компетентне суддівство швидко зорієнтувалося і змінило систему ігор, врахувавши те, що більшість команд приїхало здалеку, і дали можливість провести більше ігр. Усі команди були поділені на групи А, Б, В, Г.

У перший день змагань у результаті жеребкування наша команда увійшла в групу Г – Чернівці, Чернігівська, Хмельницька та Вінницька області. Цього дня юні спортсменки грали з командою Вінницькою області, яка отримала перевагу.

Другого дня наші дівчата виграли у Чернівців, але отримали поразку у грі з командою Хмельниччини.

Третього дня у ході змагань з Луганською, Запорізькою та Миколаївською областями наша команда отримала перемогу.

В останній, четвертий, день змагань семенівці після гри з волейболістками Кіровоградщини посіли 10 місце в турнірній таблиці.

Вітаємо учасників змагань та бажаємо натхнення до нових перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.