Нові здобутки гімназистів

/Files/images/DSC_0349.JPG

Щорічно протягом 16 років в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвячений пам’яті Тараса Шевченка. Його мета - активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, популяризація творчої спадщини видатного сина українського народу, утвердження його духовних заповідей.

Роботи, надані на конкурс, проходять багатоетапний відбір - від шкільних, районних, обласних етапів до останнього – всеукраїнського.

Учні Семенівської гімназії №2 є постійними щорічними активними не тільки учасниками, а й переможцями обласного та всеукраїнського рівнів.

І в цьому році першість на рівні України у номінації «Література» виборола талановита гімназистка-дев’ятикласниця Бодялова Ангеліна (наказ МОН України від 05.05.2018 року № 458) за оповідання «Ніхто, крім нас» (учитель – Рєпа Наталія Борисівна).

Вітаємо з перемогою Ангеліну та її мудрого наставника – Наталію Борисівну. Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому! Нехай перемога у цьому конкурсі додасть вам наснаги та підсилить жагу до нових творчих звершень на благо України!

/Files/images/DSC_0345.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.