Використання технологій скрайбінгу на уроках географії

Комп'ютеризація чинить значний вплив на розвиток освіти. Сьогодні педагог, який не знає, що таке інформаційно-комунікаційні технології, буде виглядати як прибулець із XIX століття. Зараз презентаціями формату PowerPoint уже нікого не здивуєш, вони перейшли у розряд стандартних, допоміжних засобів візуалізації під час освітнього процесу. Креативний, творчий вчитель має безперервно розширювати свій запас форм і методів навчання. Одним з таких способів є «скрайбінг».

Що таке скрайбінг? Як створювати скрайбінг-презентації? Які переваги скрайбінгу в навчанні? Відповідь на дані та інші питання, пов'язані з темою «Використання технологій скрайбінгу на уроках географії», можна було отримати на семінарі, що проходив у Семенівській гімназії №2.

Вивчити особливості нової інноваційної технології зібралися члени методичного об'єднання вчителів географії освітніх закладів громади. Педагоги були ознайомлені з перевагами скрайбінгу, його видами та програмами, які варто застосовувати при створенні відеоскрайбінгу.

Практичною складовою семінару стало створення мальованої скрайб-презентації. Дві групи вчителів за допомогою малюнків та образів візуалізували теми уроків з геграфії для учнів 6 класу.

Кiлькiсть переглядiв: 277

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.